Müller subliniază o „legendă neagră” a Madridului la Bernabéu: „Din păcate, se întâmplă foarte des la Madrid”

Thomas Müller , legenda activă a Bayern Munchen, și-a arătat indignarea la finalul meciului pe care Real Madrid l-a câștigat cu 2-1 la Santiago Bernabéu pentru a se califica în finala Ligii Campionilor de la Wembley.

Fotbalistul în vârstă de 34 de ani, care a ieșit în repriza a doua a meciului, a criticat în special decizia arbitrului Szymon Marciniak de a anula un gol al lui Matthijs de Ligt în minutul 113 care ar fi însemnat 2-2 și prelungiri pentru Bayernul.

Ultima piesă? A fost păcat. Linierul mi-a recunoscut greșeala

Matthijs de Ligt

"Arbitrul nu a mers la VAR. Nici măcar nu a avut ocazia să meargă să-l vadă. O situație ca aceasta este foarte ciudată, fluierând atât de repede", a declarat indignat jucătorul Weilheim-Schongau în zona mixtă. .

A avea bile pentru a ridica steagul în acea situație este o greșeală foarte importantă, scuzele nu merită

Thomas Tuchel

"Este o decizie incredibilă. În mod normal, ne lasă să alergăm trei metri până când în cele din urmă fluieră. Nu știu ce s-a întâmplat", a notat el.

Thomas Müller: „Din păcate, asta se întâmplă foarte des la Madrid”

Dar Thomas Müller a mers puțin mai departe în criticile sale.

"Din păcate acest lucru se întâmplă foarte des la Madrid. Mi s-a întâmplat deja în 2017 cu două goluri de la Cristiano Ronaldo… Dar a fost înainte de VAR", a notat el.

Pe 18 aprilie 2017, Real Madrid și Bayern München s-au întâlnit în sferturile de finală ale Ligii Campionilor într-un meci pe care echipa merengue l-a câștigat cu 4-2 și în care echipa bavareză a susținut offside în două dintre cele trei goluri pe care Cristiano Ronaldo marcat.

Liga Campionilor (sferturi de finală, manșa secundă): Rezumat și goluri Real Madrid 4-2 Bayern

Real Madrid a eliminat Bayern și a ajuns să câștige finala Ligii Campionilor cu 3-1 împotriva lui Liverpool.

Scroll to Top